Selasa, 7 Julai 2009

bermulanya satu sejarah..Ini bukannya sejarah mungkin berulang lagu tomok yang famous satu ketika dahulu. Tetapi ia satu puncak bermulanya sejarah blog bg geng2 kita yang makin pupus ditelan arus kerja yang menyibukkan ni.. sbnanya aku maleh nak kutuk2 najib kt sini.. takut aku kene sue lak nnti.. aku
da maafkan walaupun ko :

1) selalu bagi alasan rumah jauh sampai nak turun kl atau kajang pun x leh
2)slalu mintak wat reunion kat shah alam walaupun bila kitaorang da sampai shah alam dia ada halla pulak..
3) slalu menggunakan alasan antaranya ialah pergi kenduri, main futsal, naik kete member, x da duit, balik kampung dan sebagainya..
4) sering memberikan alasan jauh untuk pergi ke kajang dan tiba2 menelefon aku keesokan harinya untuk menanyakan kedai kereta di kajang..
5)berjanji akan menjadi project manager untuk trip kita yang seterusnya tetapi sampai skang x tau apa ko pnya plan..

Jangan riso jib, aku sebagai wakil dr bebudak ni da maafkan kesalahan ko.. Usahlah diingatkan kesalahan yang lama kerana kesalahan yang baru mungkin akan terjadi.. Mungkin ko akan bekerja di Terengganu dan alasan yang ko berikan mungkin akan lebih mantap daripada ni.. Tetapi kami akan maafkan ko juga kerana ko adalah sumber aset bagi group kami.. Walaupun tidak terlintas dr fikiran kami apabila ko xda, kami tetap menganggap ko sebagai rakan kami..

Sekian saja perhimpunan pada petang ini, murid2 sekarang boleh bangun dengan senyap dan bersurai mengikut kelas masing2..


3 ulasan:

Atok berkata...

aku ingat sapa la cantavilla ni,ko rupanya.dem!hahaha!

crapsist berkata...

hehe, saja je wat nama baru..

Atok berkata...

takut zaman kegemilangankita tak dapat dicipta kembali kalau guna nama baru.hahaha!